Leden


2009
Judith

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 20-05-1990
Geboorteplaats: Prinsenbeek
 

2010
Amy

Studie: HBO Verpleegkunde
Geboortedatum: 30-11-1990
Geboorteplaats: Venray
Amy vangt al haar mannen met haar typische lokroep. Heb je ooit met haar in de kroeg gestaan, dan weet je hoe deze klinkt. Vooral vogels schijnen hier op af te komen. Lawaai maken is haar stelregel, behalve op de momenten waarop ze het ‘erg gezellig heeft’. Amy komt echt Well uit Limburg, hier wordt ze vaak in Nijmegen aan herinnerd doordat ze steeds mensen van haar middelbare school tegenkomt. Ondanks dat haar honden niet net zoals de rest van Limburg naar Nijmegen zijn verhuisd kan ze ze nog regelmatig opzoeken in het weekend.Ondanks haar moeilijke start gaat ze dit jaar haar bachelor binnenslepen. Daarbuiten heeft ze echter genoeg afleiding, zo staat ze regelmatig te tappen in de Aesculaaf en is ze druk bezig met haar taken binnen de BeGIN. Ook is ze niet vies van een avondje stappen, maar kijkt uit dat jij niet vies wordt!Conclusie is dat Amy een bezig bijtje is die je kan vinden door op haar geluid af te gaan!

Margot 

Studie: Biomedische Wetenschappen
Geboortedatum: 16-03-1991
Geboorteplaats: Boxtel
Margot vind je in de kroeg enthousiast dansend met een big smile of vol interesse luisterend naar anderen. Na een stage in Italie heeft ze haar nauwkeurige eigenschappen ingezet als bestuurslid van de MFVN. Daar heeft ze de smaak van het feesten goed te pakken gekregen. Zelfs zonder make-up, mooi haar en met een arm in het gips maakt ze nog een gala onveilig. Nu is ze weer serieus aan de studie en dat is ook wel weer eens fijn voor de verandering.
Renee 

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 27-10-1989
Geboorteplaats: Roermond
Allo allo ruhhhhhneeeeee! Met recht een ontzettende Limburger en ze is er trots op! Het Fries gaat haar ook goed af.  Een zangerige klank klinkt door in haar accent. Ze kan alleen geen toon houden helaas…….. Renee maakt heel veel kabaal, soms iets te veel voor Formosa. Zo mag ze in onze stamkroeg de microfoon niet eens meer vasthouden. Gelukkig weet ze in haar enthousiasme iedereen mee te slepen. We zijn dan ook blij dat ze na haar Miden-Amerikaanse avonturen, in de breeeedste zin van het woord, weer bij ons terug is! Binnenkort zal de rust helaas wat toenemen op de dinsdagavonden, Renee zal haar studentenleven moeten gaan combineren met een drukker co-assistent-bestaan.

2011
Sylvia
Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 21-06-1992
Geboorteplaats: Veghel
Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat ze een nuchtere fries is. Ze kom echter uit Broabant waar ze nog vaak te vinden bij haar vriend. Typische vrouwendingen zijn niet aan haar besteed al lijkt ze na een weekje Tunesie recht uit een pornofilm te komen wandelen. Kakelende discussies worden afgekapt en ze heeft als enige praeses de gave gehad om ALV’s op tijd te laten eindigen.  De zorgvuldig gekweekte vetjes tijdens haar jaar bij de MFV als bestuurslid Festiviteiten worden er met badminton afgetraind.
Iris

Studie: Biomedische
Wetenschappen
Geboortedatum: 05-09-1992
Geboorteplaats: Venlo
Iris, de BMW’er, eenzaam in haar soort. Gelukkig heeft ze wel een tweelingzus om dit gemis op te vangen. Maar ach, die komt ook uit Limburg. Iris haar kamer is onbereikbaar, zowel voor vrienden als voor haarzelf, aangezien haar fiets, kapot of niet, altijd wordt gejat. Een verplaatsbare kamer zou geen overbodige luxe zijn. Denk hierbij aan: een locatie op het Keizer Karelplein, een oppervlakte van minimaal 20 m2, voor maximaal € 300,-, inclusief gas, water, licht en een fietsenhok. Iris is erg gefocust op prijzen. Naast veel uitgaven voor zichzelf en als quaestor voor Formosa, heeft ze nu uiteindelijk ook wat inkomsten als administratief medewerkster. De grootste kostenpost blijft echter haar knaagdier. Wij begrijpen dit wel, omdat ze zichzelf kan associëren met haar konijn Luna Tic. Ze hebben namelijk allebei zo hun tics. Maar door haar gezellige zelfspot is het altijd lachen, gieren, brullen met haar.
Ilvy
Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 29-09-1992
Geboorteplaats: Hintham
Onze hinthamster heeft de laatste tijd niet stil gezeten, ze heeft het afgelopen jaar in twee besturen de rol van Ab Actis vervuld. Als Ab Actis van Formosa  heeft ze daarom ook goed gewerkt aan de interdisputaire relaties.  Als ze niet in Nijmegen te vinden is dan wordt ze thuis in de watten gelegd. Laten we wel één ding voorop stellen:  Ilvy is verwend maar wel dankbaar. Of ze haar ouders ook dankbaar is voor haar platvoeten betwijfelen we. Vorig jaar heeft ze hiermee met bloed, zweet en tranen de laatste afstand van de Batavierenrace gelopen. Ze heeft niet altijd zo’n hoge pijngrens. Als ze gedronken heeft en haar vinger komt bekneld tussen het raam, dan is de waterval van tranen niet te stoppen. Gelukkig is ze niet altijd zo verdrietig als ze dronken is, haar verdriet gooit ze eruit op het Keizer Karel plein. Al met al is onze Olvy wel de allerliefste!
Anika

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 22-07-1992
Geboorteplaats: Liempde
In haar nieuwe vest-je, shirt-je en hemd-je, gaat Anika in het weekend terug naar Liemp-de. Anika herken je in de kroeg aan haar fronsrimpel die ze krijgt wanner zeer intensief meezing met een lied-je. Wat later op de avond vraagt ze zichzelf vaak af of iedereen nog wel van haar houdt. De kreten ‘houdt je nog we van mij’ en ‘vindt je mij nog wel lief’, horen dan ook beantwoord te worden met ‘ja hoor, en anders werken we daar aan’. Mocht je Anika willen bevestigen in deze onzekerheid, bezoek dan met haar de Vesuvius of show je wildplaskunsten. Anika heeft een altijd aanwezige interesse voor Extern(en)! Wie weet biedt ze na een tijdje haar mongool aan je aan!

2012
Lisa

Studie: Biomedische
Wetenschappen
Geboortedatum: 10-05-1992
Geboorteplaats: Sneek
Lisa is onze Nijverdalse Fries en ze is dan ook erg trots op haar roots. Friesland ligt aan de kust en mossels wonen in de zee. Misschien dat ze daarom zo goed mossels kan imiteren.Gelukkig is ze op tijd naar het Tukkerland verhuisd zodat ze haar lover Gerben heeft kunnen ontmoeten. Elk weekend gaat ze naar het Wilde Oosten waar ze haar kennis van de Kamasutrabeurs weer kan opfrissen.Lisa is een van onze weinige BMW-studenten, dit wil ze dan ook maar al te graag benadrukken. Kijk uit maar uit dat je hier niets negatiefs over zegt want dan krijg je onze fantastische Ab Actis op je dak! Verder maakt ze gelukkig nooit drama en kun je met haar altijd op een gezellige avond rekenen.

2013
Jessica

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 28-07-1994
Geboorteplaats: Breda
Vanuit het paleisje van Chant en Jes, zal je deze schone Brabantse dame misschien wel eens naar de faculteit hebben zien fietsen. Tegenwoordig niet meer te herkennen aan haar sigaret, een verademing voor iedereen. Jes is enigskind.. ‘Lekker boeien!’. Toch boeien sommige dingen wel, zoals biertjes, kipcorns, oppassen op d’r honden en haar echte echte meisjes. Behalve nachtelijke bezoekjes aan de SEH, krijgt Jes ook met regelmaat ’s nachts bezoek. Met de lange afstand is het met haar lange vriend  niet altijd makkelijk, maar zodra hij de kans krijgt, helpt hij haar toch op gang met een speurtocht van rozenblaadjes. Dit wekt grote jaloezie op bij veel andere leden.
 

2014
Mirte

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 24-06-1994
Geboorteplaats: Bemmel
Bemmel is the place to be. Daar doen ze alles anders dan in het verre Nijmegen. Van bier wordt ze niet zo vrolijk maar met wijn heb je haar zo onder de tafel. In dronken toestand berijd je met Mirte altijd een emotionele rollercoaster. Kieskeurig is ze wel, haar prince charming heeft ze dan ook nog niet gevonden. We hopen ooit op haar perfecte droombruiloft uitgenodigd te worden en zijn dan ook erg benieuwd wanneer deze zal gaan plaatsvinden.
Karin

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 05-11-1994
Geboorteplaats: Sittard
Enne?! Haar naam is Kaaahaaaarin. Ze komt uit het mooie Limburgse gat Grevenbicht en haar leefstijl is hier ook zeker aan te danken. Je gaat bij Karin de deur niet uit zonder Bourgondisch volgestopt te zijn. Haar mooie afro laat ze liever niet zien maar hele speciale personen mogen deze wel bewonderen. Karin houdt niet van ‘sjtress’. Haar motto is dan ook: ‘don’t worry, be happy’. En vergeet Karin vooral geen gedag te zeggen met de woorden ‘joe bedank hai’!
Yvonne

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 10-02-1995
Geboorteplaats: Weert
Ook deze dame komt uit het mooie ‘buitenlandse’ Limburg. Af en toe laat haar IQ haar in de steek, maar toch vinden wij haar erg lief. Als jongste van allemaal moet ze af en toe wel een beetje in de gaten worden gehouden. Als je Yvonne in de kroeg tegenkomt bied haar dan een Jenever aan want daar wordt ze intens gelukkig van! Van wijn daarentegen wordt ze niet zo vrolijk…
Kathryn

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum:23-04-1993
Geboorteplaats: Melbourne
Kathryn is onze Australische-Engelse-Drentse Limburger die twee jaar geleden haar wereldreis naar het mooie Nijmegen heeft voortgezet. Hopelijk houden wij haar voorlopig nog even hier. Pas op dat je haar naam niet verkeerd uitspreekt want dan heb je de poppen aan het dansen. Ze is een tikkeltje neurotisch maar als je haar een paar biertjes geeft komt ze helemaal tot rust. Of niet… Soms belandt ze namelijk op de SEH waar vooral haar eigen risico onder lijdt. Als ware mama heeft zij zich ontfermd over haar mede-adspiranten en zal haar kindjes dan ook niet snel in de steek laten.

2015
Helene

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 30-09-1995
Geboorteplaats: Hengelo (ov)
Het eerste studiejaar kwam ze al een paar keer mee kijken, maar tijd voor haar vriendje vond ze op dat moment vooropstaan. Gelukkig kwam ze in haar tweede jaar tot het wijze inzicht dat een vriendje en Formosa met gemak gecombineerd kunnen worden. Voor make-up advies moet je bij deze beauty Queen zijn, ze heeft een make-up kast waar je u tegen zegt. Dat haar andere grote passie nachtenlang gamen is, was voor velen van ons choquerend. Voor twee uur ‘s middags komt zij haar bed vaak niet uit, waardoor haar tijd overdag schaars is. Oefenen met koken is dan ook een hele uitdaging, gelukkig is haar enige zelf-gekookte maaltijd (pasta, spinazie, tomatensaus) vervangen door Knorr wereldgerechten!
Angret

Studie: Geneeskunde
Geboortedatum: 05-06-1996
Geboorteplaats: Groningen
De Boer(in) uit het noorden, was voorbestemd het familiebedrif van haar vader over te nemen. Totdat zij het medisch licht zag! Nadat haar eigen koe veranderd was in een heerlijk stukje rundvlees, kon zij verhuizen naar het mooie Nijmegen. Daar vond zij gezelligheid bij ons mooie dipsuut! Deze goedlachse jongedame is altijd in voor een mooi feestje!
Go to Top